Radio Book lansat de Biblioteca Judeţeană Panait Istrati Brăila

Mihai VINTILĂ

Biblioteca Judeţeană Panait Istrati a lansat la finalul anului 2014 un radio cu profil cultural numit ”Radio Book”. Structura de program a postului cuprinde rubrici precum : Revista presei, Interviuri şi reportaje, Ora copiilor, Personalităţi şi comunităţi brăilene, Concursuri şi divertisment, Ştiri culturale şi de interes general.

Echipa este formata din bibliotecari şi voluntari şi işi propune să promoveze serviciile oferite publicului de bibliotecă dar şi evenimentele culturale care au loc în Brăila. Acesta este un mijoc modern de informare şi doreste să atragă cât mai multi utilizatori, în mod deosebit tineri.

Echipa ”Radio Book” este deschisa la noi colaborări din partea celor care susţin valorile şi cultura brăileană. Postul de radio poate fi accesat direct de pe site-ul Bibliotecii Judeţene Panait Istrati sau la adresa http://www.bjbraila.ro/bjpi3/radio/.

Litera13, nr1, ian 2015, p 19
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!