Evenimente brăilene ian-mar 2015

Mihai VINTILA

Brăileanul Nicolae Cristache a lansat un nou volum intitulat Hitler sunt eu la Editura eLiteratura din Bucureşti în care abordează istoria dintr-o perspectivă personală ● Violeta Craiu revine în atenţia cititorilor cu volumul de poezie Versuri rătăcite în Balta Brăilei apărut la editura Pim din Iaşi ● lexandru Hanganu ne uimeşte cu un nou material umoristic intitulat Proezii apărut la editura  Centrului de Creaţie Brăila. La fel de umoristică a fost şi lansarea ● Am apreciat expoziţia documentară dedicată scriitorului Corneliu Ifrim de la Biblioteca Judeţeană Panait Istrati din Brăila ● Valentina Balaban a adus în faţa iubitorilor de poezie un nou volum intitulat Pe-o clipocire ... apărut la Editura Lucas Brăila
 ● la Casa Memorială D. Panaitescu Perpessicius din Brăila a avut loc vernisajul expoziţiei Eminescu să ne judece - grafică semnată Constanţa Abălaşei-Donosă ● 30 ianuarie - în sala Studio a Teatrului Maria Filotti Brăila a avut loc a IV-a ediţie a Galei Culturii Brăilene. Organizată pe 12 secţiuni în cadrul ei s-au acordat diplome de onoare şi trofee de excelenţă. La secţiunea Cultură scrisă domnul profesor Dumitru Anghel, membru al redaţiei noastre, a primit diploma de onoare ● Gheorghe Gorincu a lansat la 89 de ani volumul Personalităţi în formare la editura Lucas din Brăila.

Litera 13, nr 2, april 2015, p 21
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.