Biblia pierdută de Igor Bergler se apropie de 51.000 de exemplare vândute

"Biblia pierdută" de Igor Bergler se apropie de 51.000 de exemplare vândute, devenind astfel cea mai vândută carte din ultimii 20 de ani a unui autor român, anunță Editura RAO într-un comunicat.

"'Biblia pierdută' a stabilit și doborât, rând pe rând, record după record. După ce a stabilit primul record la prevânzare, cel mai mare din istoria României, peste 10.000 de exemplare, apoi cel de vânzare în primul weekend la apariția în librării, 3.200 de exemplare, romanul autorului român a devenit cea mai vândută carte la cea de-a 22-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus — cel mai mare târg al României, cu peste 1.600 de exemplare vândute. Tot aici, cei 125.000 de vizitatori ai târgului au ales 'Biblia pierdută' cea mai râvnită carte a acestei ediții. Cartea a depășit 20.000 de fani pe facebook, lucru, de asemenea, fără precedent în România. Au urmat apoi vânzări record de Crăciun, cartea ajungând să depășească 50.000 de exemplare imediat după Anul Nou", precizează RAO.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.