Concursul Național „Metaforă și culoare în zi de sărbătoare”, ediția a VI-a

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Liceul Teoretic „Panait Cerna” organizează Concursul Național „Metaforă și culoare în zi de sărbătoare”, ediția a VI-a, coordonat de prof. Mirela Iordache și bibliotecar Doinița Stanciu . Concursul se adresează elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal, pentru categoriile de vârstă: 8 - 11 ani, 12 - 15 ani, 16 - 19 ani.

Secțiunile concursului sunt:
- Desen, pictură - tehnica de lucru la alegere (tempera, acuarele, creioane colorate, carioca, etc);
- Creații literare ( poezii, compuneri, eseuri ).

Condiții de participare: Creaţiile literare vor respecta redactarea - maxim o pagină A4, în Word, cu caractere de 12, Times New Roman, la un rând, margini 2 cm, obligatoriu cu semne diacritice. La sfârşit se vor specifica numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, orașul / judeţul, numele cadrului didactic coordonator.
Creațiile plastice vor fi realizate pe o coală A4/A3, respectând tema concursului ( tradițiile și obiceiurile sărbătorilor religioase Sfântul Nicolae și Nașterea Domnului ; iarna ).

Fiecare lucrare expediată va avea în colţul din dreapta jos, o etichetă pe care vor fi trecute CU MAJUSCULE următoarele date: titlul lucrării, numele și prenumele copilului, clasa/vârsta, școala de proveniență, orașul/județul, numele cadrului didactic îndrumător. Lucrările împreună cu Fișa de înscriere, Acordul de parteneriat și un plic A4 autoadresat și timbrat vor fi expediate pe adresa: Biblioteca
Județeană “Panait Istrati” Brăila, P-ța Poligon, nr. 4, Jud. Brăila cu menţiunea pentru Concursul “Metaforă și culoare în zi de sărbătoare”.

Nu se percepe taxă de participare. Înscrierea și primirea lucrărilor se face la Ludoteca Bibliotecii până pe 12 februarie 2016, urmând ca evaluarea și anunțarea câștigătorilor să aibă loc pe 19 februarie.

Laura Caplea
Purtător de cuvânt
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.