Concurs Literar Panait Istrati

Asociatia Filatelică "Dunarea Brăila" anunță un concurs literar despre Panait Istrati. Inscrierile se pot face până pe 15 decembrie 2016. Concurentii trebuie s-a fie membrii pe Facebook, la grupul de prieteni cărora le place Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila. (https://www.facebook.com/groups/973030649417324/)

Lucrarile, vor fi scrise pe întinderea unei coli de A4. Poate fi ori ce gen literar care să scoată în evidență personalitatea scriitorului. Juriul va fi format din conducerea Bibliotecii Panait Istrati Brăila și ai Cenaclului Literar Casa Speranței Brăila.

Premiul pentru câștigător va fi o Diploma pe pânză cu dimensiunea de 60 x 40 cm. În parte stângă, va fi pictat portretul câștigătorului în dimensiunea de 40x 30 cm de un pictor brăilean și în dreapta va fi scrisă Diploma în foiță de aur de 22-24 K. Premiul este oferit de Asociatia filatelică "Dunarea Brăila" și Cenaclul literar Casa Speranței. (daca se mai alatura si alte institutii se pot da 2-3 premii).

Mai multe amanunte vor fi pe Facebook la grupul de prieteni
https://www.facebook.com/groups/973030649417324/


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!