Invitatie la TANGO WEEKEND SEMINAR (TWES) DANUBIO la BRĂILA

Invitaţii Speciali la TWES DANUBIO sunt profesorii fondatori ai Şcolii Urquiza din București, Panico Giorgio şi Mirela Rosu , cu experienţă internaţională, reprezentanţii în România ai Escuela de Tango "Mariposita de San Telmo" a renumitei maestre internaţionale, Carolina Bonaventura.

Carolina Bonaventura este o instituție în Buenos Aires iar tehnica de predare după metoda Bonaventura, Efecto Mariposita, adusă la Brăila de Giorgio şi Mirela, este bazată pe studii îndelungate ale tangoului şi ale corpului uman din punct de vedere artistic şi fiziologic.

Tango Weekend Seminar-ul este un eveniment marcant, un punct de cotitură în stilul şi tehnica personală şi ocazia unei experiențe memorabile care se va impregna în corpul tău, în inima şi în amintirile tale, prin lucrurile pe care le vei învăţa de la Giorgio şi Mirela şi prin emoțiile Showului profesorilor şi ale tandelor milongilor.

Program TWES DANUBIO en BRAILA:

Sâmbătă
-- 14,00 - 18,00 Atelier de Lucru x 2 sesiuni, compus cu
-- 14,00 - 15,00 - Oră de Tehnică pentru femei la care învaţă şi bărbații
-- Evaluare individuală şi a cuplurilor

18,30 - 19,30 - Lecţie Deschisă Gratuită

19,30 - 24,00 MILONGA PRIMĂVERII cu SHOW-ul Profesorilor.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

elefant.ro

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

carturesti.ro

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!