Ticker

6/recent/ticker-posts

SEMNAL LITERAR - Armonii de toamnă

Lucia PĂTRAȘCU

„Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere!” spune o vorbă înţeleptă cunoscută de toată lumea. Am putea adăuga noi: „cine are bătrâni, să se îngrijească de ei!” Este exact ceea ce, prin activitatea desfăşurată, doreşte să facă fiecare Asociaţie C.A.R.P. din ţară, care, conform statutului de înfiinţare, veghează într-o mare măsură la liniştea şi buna convieţuire a celor vârstnici.

Este îmbucurător faptul că majoritatea acestor Asociaţii doresc să aibă o revistă proprie, editată în condiţii grafice decente, în care să fie dezbătute problemele legate de activitatea propriu-zisă, dar şi pagini de creaţie literară ale membrilor săi. Astfel este revista „Casa Speranţei”, editată de C.A.R.P. „Ana Aslan”, Brăila, sub îngrijirea unui colectiv inimos îndrumat de domnii Ilie Dudulea (preşedintele C.A.R.P.Brăila) şi Aurel Hârjoghe (redactor-şef), publicaţie care de câţiva ani buni bucură cititorii.

Nu putem să nu arătăm faptul că pe teritoriul ţării există mai multe astfel de reviste (Viaţa noastră, Vremea speranţei,...). Iată că, de la vecinii noştri gălăţeni primim un semnal îmbucurător şi anume apariţia unei noi publicaţii de profil, „Armonii de toamnă”, editată de C.A.R.P, Galaţi, revistă născută în toamna anului 2016 şi ajunsă deja în această toamnă la cel de al patrulea număr. Cei care păstoresc colectivul de redacţie al revistei sunt inimoşii Ion Lucian Mehedinţi, (preşedintele C.A.R.P.Galaţi) şi Ghiţă Nazare (redactor şef), alături de care ceilalţi colaboratori sunt animaţi de dorinţa ca în paginile revistei să apară articole referitoare la problemele curente ale Asociaţiei, sfaturi medicale, informaţii utile, dar şi creaţii literare ale membrilor săi.

Este o publicaţie interesantă, cu teme diverse, educative şi care, distribuită gratuit, ajunge la inima celor ce o citesc. Dorim surorii noastre, Revista „Armonii de toamnă” din Galaţi, viaţă lungă, spornică şi cu folos pentru suflet!

Brăila, 2017

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii