Ticker

6/recent/ticker-posts

Gala Poeziei de Dragoste, ediția a II-a 2017

Editura Art Creativ Bucureşti iniţiază un un nou proiect cultural - Concursul Naţional „Gala Poeziei de Dragoste”, ediţia a II-a.

La concurs pot participa poeţi din toată ţara şi din Diaspora, indiferent de vârstă, fie că sunt debutanţi sau autori consacraţi, fie că au volume publicate sau nu.Tema impusă a concursului este dragostea.

Concurenţii vor participa cu o singură poezie ce va fi expediată pe adresa de mail a editurii: edituraartcreativ@gmail.com

Nu contează dacă poezia a mai fost publicată în cărţi, reviste sau pe internet, aceasta nefiind o restricţie pentru că ne dorim ca autorii să ne trimită cea mai frumoasă poezie de dragoste pe care au scris-o vreodată.Singura restricţie este ca poezia să nu fie de natură mizerabilistă, caz în care concurentul va fi descalificat.

Perioada în care se pot expedia poeziile este 8 noiembrie 2017 – 7 ianuarie 2018.
Numele căştigătorilor vor fi făcute publice în data de 13 ianuarie 2018.

Premierea acestora va avea loc într-un cadru festiv, într-un eveniment special pe care organizatorii îl vor anunţa ulterior acestei date.

Premiile vor consta în diplome, pachete cu cărţi ale Editurii Art Creativ şi alte surprize, precum şi în publicarea într-un volum antologic ce va conţine cele mai frumoase poezii de dragoste ale poeţilor contemporani.

Câteva detalii tehnice pe care să le respectați când ne trimiteți textele:

- acestea vor fi în limba română

- editate în WORD

- vor conține diacritice

- scrise cu caracterul Calibri de mărimea 12

- spațiul între rânduri va fi de 1,5.

Vă așteptăm!

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii