Ticker

6/recent/ticker-posts

„Brucla” 2018. Festivalul Internațional de Poezie Aiud

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Aiud, Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud anunță organizarea primei ediții a Festivalului Internațional de Poezie „Brucla” 2018

REGULAMENT

Festivalul Internațional de Poezie „Brucla” desfășurat la Aiud oferă șansa afirmării tuturor creatorilor și stimularea talentelor literare autentice, indiferent de vârsta pe care o au.

Festivalul Internațional de Poezie se află la prima sa ediție și se vrea un eveniment anual, reunind sub auspiciile lui creatori, oameni de cultură, specialiști, consacrați sau neconsacrați.

Participanții pot intra în concurs cu un grupaj de 5 poezii redactate în trei exemplare, sau cu volume de poezie publicate în perioada iunie 2017-mai 2018.

Grupajele de poeme vor fi semnate cu un motto, care se va regăsi pe plicul închis în care vor fi înscrise datele personale ale concurentului: nume, prenume, profesia, adresa, locul de muncă, telefon (obligatoriu), activitatea literară. Acest plic va fi deschis după jurizare şi stabilirea premiilor.

Pentru concursul de poezie în volum vor fi trimise 3 (trei) exemplare însoțite de un plic pe care este scris titlul volumului și în care vor fi înscrise datele personale ale concurentului: nume, prenume, profesia, adresa, locul de muncă, telefon (obligatoriu), activitatea literară.

Lucrările, atât grupajul de versuri cât și volumele participante la concurs vor fi trimise prin poștă, pe adresa: Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu”, Str.Transilvaniei Nr. 1, Aiud, Cod Postal 515200, Jud. ALBA până la data de 23 aprilie 2018 (data poștei).

Din juriu vor face parte scriitori-critici literari, membri a trei filiale ale Uniunii Scriitorilor din România, oameni de cultură, și specialişti ai instituţiei organizatoare.

Festivitatea de premiere a laureaţilor Festivalului Internațional de Poezie „Brucla” va avea loc în perioada 7-9 iunie 2018, la sediul Bibliotecii municipale „Liviu Rebreanu”, în cadrul manifestărilor cultural-artistice organizate cu acest prilej.

La eveniment vor fi invitaţi câştigătorii concursului de poezie, organizatorii asigurând masa și cazarea acestora.

 Telefoane de contact:
-Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu”: 0258-861300, sau 0731831587 dir. Alin Florea
-Dorel Lazăr 0723919237

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii