Ticker

6/recent/ticker-posts

Dragoste Leoaică Tânără, Iubirea… concurs național de poezie. Ed. a XVIII-lea. 2018

Centrul Cultural Pitești, prin revistele de cultură Cafeneaua literară și Argeș organizează ediția a XVIII-a a Concursului Național de Poezie de Dragoste Leoaică Tânără, Iubirea…

La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România și nu au câștigat un premiu la edițiile noastre anterioare. Concurenții vor trimite pe adresa organizatorului 5 poezii de dragoste, creații originale, nepublicate în volum, fiecare poezie fiind printată sau  dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată cu numele real al autorului și având indicat numărul de telefon și adresa de e-mail.

Lucrările vor fi trimise fie la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com, fie poștal, pe adresa Centrul Cultural Pitești, Str. Calea Craiovei nr.2, Casa Cărții, Bloc G1, Sc. C, et. I, cod 110013, Pitești, Jud. Argeș, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Pitești, până pe data de 5 mai 2018, telefon 0248 219976.

Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Pitești, pe data de 18 mai 2018, de la ora 13. Premiile vor consta în diplome și sume de bani, după cum urmează:

Premiul I – 600 de lei
Premiul al II-lea – 500 de lei
Premiul al III-lea – 400 de lei
Mențiune I – 300  de lei
Mențiune II – 300  de lei

Regulamentul de organizare a Concursului Național de Poezie de Dragoste Leoaică Tânără, Iubirea, ediția a XVIII-a poate fi accesat pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești(www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii