Ticker

6/recent/ticker-posts

#cicloBiblio2018 la Brăila

În perioada 14 – 19 august 2018 se desfășoară a doua ediție a Academiei de vară a bibliotecarilor cicliști #cicloBiblio2018. Timp de șase zile, bibliotecari și prieteni ai bibliotecilor vor pedala împreună, roată la roată, de la Constanța la Galați. Traseul pitoresc măsoară 350 de km și dezvăluie participanților cultura și tradiția românească din zona Dobrogei.

Din Brăila participă la această activitate patru persoane - Corina Ciuraru și Cerasela Georgescu – bibliotecari la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, Alois Ciuraru și Dionisie Mocanu. Grupul va ajunge la Brăila, duminică, 19 august 2018 și va vizita biblioteca.

Toți cei interesați de acest eveniment sunt invitați să îi însoțească pe participanți, pe biciclete, până la destinația finală, Galați.

Anul acesta vor pedala 23 de participanți din patru țări: România, Croația, Letonia și Ungaria.

Academia de vară a bibliotecarilor cicliști #cicloBiblio2018 se adresează tuturor celor care iubesc bibliotecile, cărțile și nu se sfiesc să pedaleze 350 de km. Pe durata turului participanții vor fi cazați la cămine școlare, costurile de cazare și masă urmând să fie suportate de către participanți prin taxa de participare. Evenimentul este inițiat și organizat de un grup de bibliotecari din România, cu sprijinul Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Asociației Bibliotecarilor din România și al Fundației “Progress”.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii