Ticker

6/recent/ticker-posts

Concursul Naţional de Literatură „Ioan Slavici” 2018

Revista de cultură „Tribuna”, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, organizează a șasea ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Ioan Slavici”. Concursul conţine două secţiuni: roman și proză scurtă.

Pot participa autori de toate vârstele, cu sau fără volume personale publicate, cu condiţia ca textele trimise pentru concurs să fie inedite.

Pentru roman, se va trimite un fragment de maximum 20 de pagini; pentru proza scurtă, numărul textelor rămâne la latitudinea autorului, cu condiţia ca acestea să nu însumeze mai mult de 20 de pagini.

Juriul va fi format din redactori ai revistei „Tribuna” – critici literari, eseiști şi prozatori.

Premiile constau în publicarea textelor în revista „Tribuna”.
Textele pot fi trimise până în 10 noiembrie 2018

Festivitatea de premiere şi manifestările adiacente concursului se vor desfăşura la Cluj-Napoca, în cadrul Zilelor „Ioan Slavici”, între 14-16 decembrie 2018, la care premianții concursului vor fi invitați.

Materialele vor fi expediate prin email, ca documente atașate, pe adresa redactiatribuna@gmail.com cu mențiunea expresă "Pentru Concursul Slavici"!

Nu se acceptă mesaje neconforme cerințelor, scanări după manuscrise sau texte inserate în corpul mesajului trimis. Autorii sunt rugați să precizeze secțiunea la care se înscriu – roman sau proză scurtă.

Lucrările pot fi trimise până la data de 10 noiembrie 2018.
Informaţii suplimentare la Redacția Tribuna, tel. 0264-591498.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii