Stelian Tănase lansează Partida de vânătoare la Brăila

Vineri, 16 noiembrie 2018, ora 17, va avea loc la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila lansarea cărții „Partida de vânătoare”, semnată de Stelian Tănase.Alături de autor va prezenta Viorel Coman, critic literar.Moderează: dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu în cadrul Bibliotecii.

„Partida de vânătoare” este un roman foileton născut din provocările tipice ale scriitorilor debutanți. “Personajul principal este Țumpi, o tânără simpatică, plină de angoase la modă și căreia i se pare că salvarea stă în scrierea unei cărți fenomenale. Cartea lui Stelian Tănase este, într-adevăr, fenomenală, mai ales că intriga se desfășoară pe trei planuri, purtând cititorul în universul culiselor politice, intrigilor polițiste și secvențelor încărcate de erotism” – se precizează pe site-ul Editurii Vremea care a publicat cartea.  „Nu trebuie să mire personajul principal feminin. În toate romanele mele, personajul principal este o femeie. Aleg întotdeauna femeia pentru că e mai plină de angoase şi probleme decât un bărbat. Despre o femeie ai oricând ce scrie. … Ţumpi sunt eu”, ne spune autorul.

Evenimentul se desfășoară la Sala „Fănuș Neagu”, la sediul Bibliotecii din Piața Poligon nr. 4.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.