RUXANDA CIUPERCA-RUXY vernisaj - Gânduri de acasă

Vineri 18 ianuarie 2019,ora 17.01 la Sectia de Etnografie a Muzeului Brailei, iubitorii de frumos sunt invitati la vernisajul Expozitiei de arta naiva "Ganduri de acasa" a pictoritei RUXANDA CIUPERCA-RUXY.

Născută la 16 ianuarie 1951 la Braila,artista a debutat in arta naiva din anul 2017 si este membra a Uniunii de Creatie Artistica din Romania - Sucursala Braila.Participa la expozitii de grup in Pitesti, Bacau, Iasi, Botosani, Braila iar lucrările se gasesc in colectii particulare din țară si strainatate,in revistele de cultura,albume,cataloage si plianturi.

"Regasim in pictura naiva o mare varietate a temelor abordate, precum: cotidianul,alegoria scenelor din viata de zi cu zi,ce largesc orizontul vast al artei naive.
Case țărănești, oameni, campuri,livezi,muncile din mediul rural,toate acestea beneficiaza de dragostea ei sincera,iar prin stilul, sensibilitatea si subiectele sarcastice cu iz de umor, o amplaseaza ca un artist universal contemporan." a precizat Dumitru Stefanescu- STEF, Presedintele UCA-Braila.


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!