Editura Cartea Românească va fi administrată de Grupul Editorial Art. Călin Vlasie va asigura coordonarea editorială

Editura Cartea Românească a Uniunii Scriitorilor din România, cu sediul în București în clădirea USR din Calea Victoriei 133, este administrată de Grupul Editorial Art. Protocolul a fost semnat zilele trecute la sediul Uniunii Scriitorilor din România de către Dan Iacob,directorul Grupului Editorial Art, și președintele USR, Nicolae Manolescu.

Colegiul Director al editurii este format din Nicolae Manolescu, Gabriel Chifu și Daniel Cristea- Enache (din partea USR) și Călin Vlasie și Bogdan Ghiu (din partea Grupului Editorial Art). Am fost desemnat de către Grupul Editorial Art să asigur în continuare coordonarea editorială a Editurii Cartea Românească.

Programul editorial pe anul 2019 va fi stabilit în următoarele săptămâni și va avea ca scop primordial publicarea scriitorilor români contemporani, în conformitate cu dezideratul fondatorilor editurii și al celor care au reluat activitatea ei în 1970 sub directoratul lui Marin Preda.

Călin Vlasie
postare pe facebook

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.