Ticker

6/recent/ticker-posts

Şcoala „Vespasian Lungu” Brăila organizează cursuri gratuite în cadrul programului Școlii de Vară

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din municipiul şi judeţul Brăila să se înscrie la cea de a doua ediţie a ŞCOLII DE VARĂ care se va desfăşura, după un program flexibil, în perioada 24 iunie – 5 iulie 2019, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1.

Prin acest demers dorim să oferim celor interesaţi o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor şi iniţierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar şi să prezentăm cadrele didactice şi dotările materiale din Şcoală.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puţin 6 ani (în funcţie de disciplina aleasă) şi sunt GRATUITE.

Cei interesaţi vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaţională a Şcolii, fiind îndrumaţi în studiu de cadre didactice calificate, cu experienţă: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), balet, dans popular şi modern, pictură, grafică de şevalet, artă decorativă, iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), teatru. Elevii Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care au frecventat-o în anul şcolar 2018-2019. Ca excepţie, respectivii elevi se pot înscrie la aceeaşi disciplină în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se pot face în perioada 3–20 iunie 2019, la sediul instituţiei, la telefon 0239/612104 sau pe email vespasianlungu@yahoo.com, prin comunicarea: numelui şi prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se înscrie, instituției de învățământ de unde provine sau pregătirii profesionale şi locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact.

Şcoala „Vespasian Lungu” Brăila Cu câteva zile înainte de data de început a cursurilor, va publica pe site-ul instituţiei programarea acestora pe zile şi ore.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii