Ticker

6/recent/ticker-posts

Premiera comediei Insomniacii cu Leonid Doni, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu la Brăila

Marți 11 iunie ora 20:00 la Palatul Lyra din Brăila va avea loc comedia Insomniacii.

Autorul piesei este Mimi Brănescu, iar distribuția formată din Leonid Doni, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu face din această piesă o remarcabilă comedie de situații!

Teatru‼️O comedie savuroasă despre ocupaţiile absurde ale celor care suferă de insomnie incurabilă, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi conduc la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri în absurd, într-un dialog amuzant despre... povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.

Spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situație. O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.

Biletele se găsesc Palatul "Lyra" Str. Cojocari, Nr. 21 de luni până vineri între orele 16:00 - 20:00.
Preț bilet: 80 lei, Relații suplimentare și rezervări la tel: 0787 81 70 63.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii