Concursul Basmele Reginei Maria și-a desemnat câștigătorii

În grădina Palatului Elisabeta a avut loc vineri, 5 iulie 2019, ceremonia de încheiere a concursului internațional “Basmele Reginei Maria”, ajuns la ediția a XIV-a.

Competiția literară a adunat anul acesta 1750 de elevi-concurenți, iar două sute dintre participanți au primit premii. Concursul are caracter internațional, alăturând elevilor români colegi ai lor din China, Republica Moldova, Italia, Suedia, Franţa, Letonia și Bulgaria.

La ceremonia din acest an de la Palatul Elisabeta au luat parte 185 de concurenți și profesori, din Alexandria, Arad, Balș, București, Buzău, Câmpina, Craiova, Curtea de Argeș, Galați, Hațeg, Iași, Jimbolia, Marghita, Oltenița, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Slatina și Vălenii de Munte.

Concursul are două secțiuni la concursul de creație literară — basm și pagini de jurnal și două secțiuni la concursul de artă plastică — pictură digitală și pictură clasică.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.