Concurs de volume în manuscris pentru tineri la Uniunea Scriitorilor

Uniunea Scriitorilor din România inițiază un concurs de volume în manuscris pentru tinerii scriitori (cu vârsta până în 35 de ani), indiferent dacă sunt sau nu sunt membri U.S.R. Concursul  e valabil pentru orice gen literar.

Tinerii scriitori sunt invitați să expedieze la Secretariatul U.S.R. manuscrisele destinate concursului, însoțite de un CV literar al autorului. Un juriu al U.S.R., format din critici literari, va selecta volumele câștigătoare, care vor fi publicate la Editura Cartea Românească. Volumele tipărite vor purta mențiunea: „Volum câștigător al concursului de manuscrise inițiat de Uniunea Scriitorilor din România“.

Dosarele pot fi expediate prin poștă până la data de 15 august 2019, cu mențiunea Concurs de volume în manuscris, pe următoarea adresă: Calea Victoriei, nr. 133, sector 1, București, cod poștal 010071, informează site-ul USR.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

cauciucuridirect.ro

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

carturesti.ro

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!