DE ZIUA LUI PERPESSICIUS

Secția „Memoriale” a Muzeul Brăilei organizează vineri, 25 octombrie 2019,
ora 10, la Casa Memorială „D. P. Perpessicius” din strada Cetății, nr. 70, o întâlnire cultural-artistică dedicată împlinirii a 128 de ani de la nașterea marelui critic și istoric literar Dumitru Panaitescu Perpessicius.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Liceul Pedagogic „D. P. Perpessicius” Brăila, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Brăila și colecționarul Valerică Butoi și cuprinde următoarele activități:
- Școala de altădată - desene realizate de elevii clasei a IV-a A, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Brăila; îndrumător: prof. învățământ primar Ioana Butoi;
- Școală, elevi, profesori – expoziţie cu piese din colecția Valerică Butoi și din fondul memorial „D. P. Perpessicius”;
- Prezentare de referate cu tema: Perpessicius - poet,critic si istoric literar susținută de elevii clasei  a X-a C, Liceul Pedagogic „D. P. Perpessicius” Brăila; îndrumător: Aldea Carmen, profesor.

Coordonator al manifestării: Elena Ilie, șef Secția „Memoriale”.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.