Inscrieri la a XXI-a ediție a Festivalului Naţional de Epigramă „Cât e Buzăul de mare” 2020

Centrul cultural „Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău şi Cenaclul umoriştilor „Nicolae Grigore Mihăescu - Nigrim” organizează Ediţia a XXI-a a Festivalului Naţional de Epigramă „Cât e Buzăul de mare” în perioada 8 - 10 mai 2020, sub logo-ul „Buzău oraş deschis umorului”, cu următoarele concursuri:

1. Concurs Naţional de Epigramă cu temele: (1) „Facerile lumii”, (2) „Poante cu pelin de mai răscolind prin putregai”, câte două epigrame inedite, nepublicate și (3) „Nicolae Grigore Mihăescu - Nigrim”, catren, madrigal, rondel, sonet, poezie, replici la epigramele sale, la alegere, în număr nelimitat. Lucrările la această ultimă temă se premiază separat şi vor fi încluse într-un volum omagial (în anul 2021 se împlinesc 150 de ani de la naştere şi 70 de la deces).
   
Participanţii la concurs vor trimite lucrările în sistem moto pe e-mail salcutanmihai2@gmail.com sau cu poşta pe adresa Sălcuţan Mihai, Buzău, str. Oituz nr. 27, cod poştal 120002, până cel târziu 1 aprilie 2020. Sunt excluse expedierile recomandate, care nu vor fi ridicate de la poştă.

2. Concurs Naţional de Creaţie Literară - carte de epigramă şi de literatură  umoristică. Participă cărţile de epigramă şi de literatură umoristică apărute după 1.04.2019. Volumele se trimit în două exemplare pe adresa: Centrul cultural „Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău, str. Plantelor nr. 8 B, CP 120083,  județul Buzău,  cu data de expediere cel târziu 1 aprilie 2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Sălcuţan Mihai, la tel. 0745/760015, sau pe   e-mail salcutanmihai2@gmail.com


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.