Ticker

6/recent/ticker-posts

CONCURSUL DE POEZIE „MANTAUA LUI GOGOL”. EDIȚIA I. 2021

Concursul nu are o temă dată, aceasta fiind la alegerea participanților.
Fiecare concurent va trimite un grupaj de 5-7 poezii. Manuscrisul, obligatoriu redactat în WORD (Font Arial de mărimea 12, format .doc sau .docx), cu diacritice românești, corectat și tehnoredactat, va fi trimis, doar în format electronic, într-un mesaj care să aibă ca subiect CONCURSUL DE POEZIE „MANTAUA LUI GOGOL”. EDIȚIA I, iar în conținut să fie menționate numele, prenumele, vârsta și localitatea autorului. Adresa de e-mail la care se trimit lucrările este: mantaualuigogol@gmail.com.

REGULAMENT DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetățenie română sau cetățeni străini, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, care au împlinit 18 ani.

Este interzisă trimiterea de către participanții la concurs a unor creații literare pentru care nu dețin drepturi de autor. Organizatorul nu va lua în considerare lucrările care încalcă, în vreun fel, Legea drepturilor de autor sau alte legi românești în vigoare la data desfășurării Concursului de Poezie „Mantaua lui Gogol”.

Participanții își dau acordul dreptului de publicare asupra textelor trimise și sunt de acord cu prelucrarea de către organizator a datelor personale exclusiv pentru Concursul de Poezie „Mantaua lui Gogol”.

DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Ediția I a Concursului de Poezie „Mantaua lui Gogol”se desfășoară după următorul calendar:
- 01.02.2021-01.03.2021: Primirea lucrărilor.
- 01.03.2021-15.03.2021: Publicarea tuturor poeziilor pe pagina de Facebook „Mantaua lui Gogol” pentru obținerea votului publicului și Jurizarea lucrărilor;
01.04.2020: Anunțarea câștigătorilor.

Perioada de desfășurare a concursului, respectiv toate datele menționate mai sus, se pot modifica, organizatorii concursului având obligația de a anunța în prealabil orice eventuale modificări survenite în regulamentul de concurs.

PREMIILE CONCURSULUI DE POEZIE
Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe data de 01.04.2020 pe pagina de Facebook „Mantaua lui Gogol”.

Se vor acorda Marele Premiu „Mantaua lui Gogol”, Premiul I, Premiul II, Premiul III și Mențiuni. Se va acorda și Premiul Publicului, pe baza votului online desfășurat pe pagina de Facebook „Mantaua lui Gogol”.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii