Ticker

6/recent/ticker-posts

Vernisaj expoziția temporară AERO Galați


Miercuri, 21 iulie 2021, începând cu ora 11, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisajul unei noi expoziții temporare, din ciclul Aero Galați, manifestare aflată la a patra ediție și organizată în colaborare cu Aeroclubul Aerial Club Galați și Asociația Piloților și Proprietarilor de Aeronave - AOPA România.

Expozția din acest an are un caracter inedit, conținând obiecte și suveniruri din aviație, provenind din spațiul ex-sovietic dar și din România, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania sau Italia, toate din colecția Cristian Deceanu. De asemenea, vizitatorii expoziției pot vedea un mare număr de cărți postale și plicuri vechi, timbre și fotografii din domeniu dar și reviste sau ziare vechi. O bună parte din obiecte provin de la companii aeriene cunoscute (Tarom, British AirwayS, Blue Air, Air France etc) iar suvenirurile provin de la muzee ale aviației. În cadrul expoziției mai pot fi văzute și patch-uri sau semne de armă din aviație și parașutism.

Expoziția de obiecte și suveniruri din aviație ”Aero Galați” va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 3 octombrie 2021. 


 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii