Ticker

6/recent/ticker-posts

Premieră artistică de Ziua Națională a României, pe scena Casei Tineretului Brăila.

 


Ziua Națională, 1 Decembrie, este o zi de sărbătoare pentru tot neamul românesc. Filarmonica “Lyra – George Cavadia”, Consiliul Judetean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, au invitat de 1 Decembrie 2021 Teatrul National de Operă si Operetă "Nae Leonard" din Galați să pună în scenă Opereta “Crai nou” de Ciprian Porumbescu, pe un text de Vasile Alecsandri.

Premiera va avea loc miercuri, 1 Decembrie 2021, ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila, evenimentul artistic fiind dedicat Zilei Naționale a României, unde își dau concursul orchestra, corul, dansatorii și soliștii Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” din Galați. Regia artistică este semnată de Adrian Mărginean, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Eugen Dan Drăgoi.

Opereta “Crai nou”, prima operetă românească, scrisă cu pasiune și dragoste de țară de marele nostru compozitor Ciprian Porumbescu, a răsunat pentru prima dată pe 27 februarie 1882 la Brașov, unde s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului. 

Locurile fiind limitate, 50% din capacitatea sălii, vă invităm să vă procurați din timp bilete de la Agenția de bilete a Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii