Ticker

6/recent/ticker-posts

Valeriu Ion Găgiulescu - Versuri pulsatorii cu punctuația la cititor

 


Semnalăm apariția, la editura InfoEST, a volumului intitulat Versuri pulsatorii cu punctuația la cititor semnat de Valeriu Ion Găgiulescu. 

Cartea se deschide cu o Închinare adresată cititorilor. Apoi avem 33 de grupaje de versuri pulsatorii cu punctuația la cititor. Urmează niște Note informative despre autor, volumul încheiundu-se cu un Cuprins de viață. 

Valeriu Ion Găgiulescu 
Versuri pulsatorii cu punctuația la cititor
editura infoEST
Siliștea-Brăila
2022


Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Editura ”InfoEST”, ca, de altfel și Revista ”LITERA 13”, sunt, în prezent, cunoscute în rândul cititorilor avizați ca organisme extrem de pretențioase în activitatea de răspândire a tot ce ține de CULTURĂ, în accepția generală a noțiunii. Astfel, pentru ca să ajungi să fii publicat în respectiva Revistă sau să ți se tipărească vreo carte la acea editură, nu este câtuși de ușor și la îndemâna oricui! Esențial este să ai VALOARE , să fii cât se poate de ORIGINAL și, în același timp, să fii ÎN PAS CU VREMURILE, fără ca prin aceasta să ignori începuturile! Asta-i, pe scurte! Și, de fapt, am scris ce am scris pentru a mă mândri cu faptul că am deja opt volume tipărite aici, din cele cincisprezece apărute în total. Procentul spune ceva ți, desigur, scoate la iveală și modestia autorului...om, mde, și el, ca mulți alții!

    RăspundețiȘtergere