Cu Lucian Dragoş Bogdan despre Globalizarea, o nouă ordine mondială, la SF, Fantasy & Horror Club Alba

 


Miercuri, 16 martie 2022, de la ora 17.00, are loc o nouă întâlnire a SF, Fantasy & Horror Club Alba, online, pe Zoom, în organizarea Consiliului Judeţean Alba şi a Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga" Alba.

Vă dau întâlnire, ca de obicei, scriitorul Lucian Dragoş Bogdan şi bibliotecara Luiza Pop, iar dezbaterile vor avea ca temă globalizarea, o nouă ordine mondială.

"În ziua de astăzi, nu se mai poate concepe ideea de a fi separaţi, izolaţi de restul lumii. Orice se petrece undeva, pe Glob, are efecte şi în celălalt colţ al lumii. Termenul de globalizare desemnează ansamblul fenomenelor prin intermediul cărora viaţa fiecărui locuitor al planetei este legată, cel puţin în parte, de hotărârile luate în afara propriei ţări şi asupra cărora nu are niciun control.
Efectele globalizării se simt şi la SF, Fantasy & Horror Club Alba, la care participă, online, persoane din toată ţara, ba chiar şi din străinătate", transmite cel mai prolific autor de romane SF de la noi, Lucian Dragoş Bogdan.

Activitatea de miercuri face parte din programul 3 ANIMAŢIE CULTURALĂ /3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba şi are ca scop sprijinirea şi promovarea genului literar SF, Fantasy şi Horror. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-şi petreacă timpul alături de alţi pasionaţi de SF, Fantasy şi Horror.

Link-ul de conectare va fi disponibil pe pagina de Facebook a Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga" Alba, în cursul zilei de miercuri.


Scrieți un comentariu

Mai nouă Mai veche