Ticker

6/recent/ticker-posts

Premieră | Albă ca Zăpada la Teatrul de Păpuși Brăila

 


Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol. Astfel, vă invităm la premiera spectacolului “Albă ca Zăpada” duminică 20 martie 2022 la ora 11:00. Regia și scenariul aparțin Georgetei Lozincă, scenografia Tünde Tomos și muzica Zeno Apostolache-Kiss.

Din distribuție fac parte: Ștefana Niță, Mihai Jinga, Daniela Antonescu, Radu Pavel, Ioana Popescu, Gabriela Picuș, Sofia Cătrună, Aurora Popescu și Iulian Gheorghe.

“Teatrul de Păpuși Brăila a pregatit publicului una dintre cele mai cunoscute povești ale Fraților Grimm - Albă ca Zăpada. Propunerea mea ne va purta de-a lungul a 50 de minute printr-un carusel de tablouri și întâmplări cu efecte surpriză, cu personaje spumoase, cu șapte pitici delicioși și mulți curteni savuroși. Este un spectacol de familie, adaptat timpurilor noastre, care va face deliciul atât celor mici, cât și celor mari. Vă așteptăm să veniți la teatru să urmăriți povestea prințesei Albă ca Zăpada, a Împărătesei cea rea și a Oglinzii fermecate, a celor șapte pitici, harnici și voinici și a unui Prinț rătăcit, veșnic îndrăgostit.” -  a dorit să menționeze regizoarea Georgeta Lozincă.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii