Ticker

6/recent/ticker-posts

Câștigătorii Concursului Național de Proză Valentin Șerbu ediția I

 


La prima ediție a sa, juriul concursului a fost prezidat de prozatorul Ovidiu Dunăreanu, redactor șef al Revistei Literare “Ex Ponto”, Constanța, alături de care s-au aflat doamna dr. Anastasia Dumitru, redactor șef al Revistei „Inter Artes”, eseist, critic literar, precum și  doamna dr. Nastasia Savin, eseist, critic literar, cu toții fiind  membri ai Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Dobrogea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea fiind reprezentat de referentul Bogdan Pascal, în calitate de secretar, fără drept de vot.

Pentru Secțiunea Proză, juriul a decis acordarea premiilor, astfel: Premiul „Valentin Șerbu” – în valoare de 2000 de lei – a fost oferit doamnei Lilioara Macovei, din Bacău, pentru lucrarea „Misterele din Mair Cana”; Premiul I – în valoare de 1500 de lei – a fost câștigat de doamna Ioana-Rodica Dumitru, din Ploiești, Prahova, pentru lucrarea „Semper Invicta”; Premiul II – în valoare de 1200 de lei – a fost decernat doamnei Silvia Cerșamba, din Tulcea, pentru lucrarea  „Lumi paralele”;

Premiul III – în valoare de 1000 de lei – a fost acordat domnului Nicolae Ion Cîrstea, din București, pentru lucrarea „Frenetica Esmeralda și harul incertitudinii”, și, nu în ultimul rând, Premiul Special al Juriului – în valoare de 800 de lei – a fost oferit doamnei Antonia-Leontina Marta, din Sânmartin, Bihor, pentru lucrarea  „Umbrele infernului”.

Premiile Secțiunii “Miniaturi narative” au fost acordate după cum urmează: Premiul Secțiunii „Miniaturi Narative” – în valoare de 700 de lei – a fost decernat doamnei Dana Ștefania Brașoavă, din București, pentru lucrările „Gottfrid” și „Suru”, iar Premiul I – în valoare de 600 de lei –doamnei Adina Codruța Ungur Cîrlea, din Cluj-Napoca, pentru lucrările „Lulu” și  „Musca”. În continuare, la aceeași secțiune, Premiul II – în valoare de 500 de lei- a fost câștigat de doamna Liliana Sime din Oradea, Bihor, pentru lucrările „Mereu îndrăgostit de zâmbetul Evei” și  „Rătăciți prin Serbia”, iar Premiul III – în valoare de 400 de lei – a fost oferit doamnei Bogorodea S. Ioana, din Tulcea, pentru lucrările „Monstrul dinăuntru” și  „O zi ca oricare alta”, singura Mențiune – în valoare de 300 de lei – din cadrul concursului fiind oferită doamnei Patricia-Florina Pătrașcu, din Pitești, Argeș, pentru lucrarea  „Zbor prin întuneric”.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii