Ticker

6/recent/ticker-posts

Cele mai ciudate cărți

 


Cele mai ciudate cărți 


Ariciul trebuie să îi recunoască un merit lui Dan Silviu Boerescu și anume acela de a compila cele mai rapide cărți din România. Volumul cu titlul kilometric de alături este o astfel de compilație. Nu spune nimic, nu aduce nimic nou, nu este în fapt o carte! Avem o colecție de articole despre un subiect, reluate uneori repetitiv, sub un format de tip carte. Ariciul este confuz pentru că știa că autorului îi plăceau pozele cu fete dezbrăcate și puțin scris iar acum, cu astfel de volume, ne livrează mult scris și puține poze!


Dacă Ion Cristoiu a dezvoltat presa tabloid în România iată că Dan Silviu Boerescu dezvoltă cartea tip ziar, la fel de tabloidă ca ziarele lui Cristoiu. Dacă mergi cu trenul de la București la Brăila o astfel de carte îți va umple timpul și nu vei fi apoi supărat dacă ai uitat-o în toaleta vagonului C.F.R.! 

Dan Silviu Boerescu, Cele mai ciudate locuri din România – întâlniri cu civilizații dispărute: docu-drame și mituri istorice însoțite de comentarii din presă, București, editura Integral, 2019


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii