Ticker

6/recent/ticker-posts

Elemente ale chestiunii

 


Elemente ale chestiunii 

Coordonatorul lucrării domnul Răzvan Victor Pantelimon este un mare susținător al problemei mai ales prin prisma faptului că este printre inițiatorii Grupului Român de Solidaritate cu Insulele Malvine. Este cum s-ar spune un partizan al Argentinei în această problemă. Bravo! Este problema lui. Problema ariciului și a cititorilor este tocmai partizanatul volumului ascuns sub eufemismul elemente. 

Ariciul a crezut că în volum va găsi punctele de vedere ale ambelor părți pentru a putea să își facă apoi, pe baza argumentelor, propria lui părere. S-a înșelat! Este doar un punct de vedere, cel argentinian. Pentru cel englez pesemne că trebuie citit un alt volum. Și atunci elementele iată că își au rostul. Încă ceva ce ariciul nu a înțeles. Dacă volumul conține materiale scrise de autori argentinieni și publicate cu mulți ani înainte ce a coordonat oare coordonatorul? Tiparul? 

Răzvan Victor Pantelimon (coordonator), Elemente istorico-juridice pentru înțelegerea chestiunii insulelor Maldive, București, editura Corin, 2013.




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii