Ticker

6/recent/ticker-posts

Concursul de Creaţie Literară VARA VISURILOR MELE. Ediția a XXI-a. Ultima zi de trimitere este 31 ianuarie 2023

 


Revista „Amurg sentimental" organizează cea de-a XXI-a Ediţie a Concursului de Creaţie Literară „VARA VISURILOR MELE” în parteneriat  cu Cenaclul „LUCEAFĂRUL”, din Giurgiu,  Şcoala de muzică „CRISTEA ZALU” din cadrul Asociaţiei Culturale „BUCURIILE MUZICII” şi artistul plastic ECATERINA MIHAI, Bucureşti, care îşi propun sprijinirea şi promovarea creatorilor de poezie, proză, teatru, eseu etc, din ţară şi din diaspora, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (vârsta concurenţilor este nelimitată). 

Creatorii pot participa la concurs cu unul sau mai multe genuri literare, materialul redactat într-un singur exemplar nedepăşind 8 pagini dactilografiate.

Lucrările vor purta, pe fiecare pagină, un motto şi vor fi însoţite de un plic închis ce va purta acelaşi motto, în acesta figurând datele personale ale concurentului: nume şi prenume, anul, ziua, luna când s-a născut, profesia, adresa, nr. de telefon.

Lucrările vor fi trimise, până la 30 IANUARIE 2023 (data poştei), pe adresa: Str. Moroeni, nr. 11, sector 2, cod poştal 023021, Bucureşti. Oficiul Poştal nr. 11 cu menţiunea: Pentru concurs.

Lucrările vor putea fi trimise de asemenea şi în format electronic, cu aceleaşi menţiuni de mai sus, pe adresa de email oficială: amurg_sentimental@yahoo.com
Relaţii suplimentare se obţin la tel: 0744113218; 0727347864

Laureaţii ediţiilor anterioare pot participa la concurs, dar nu cu acelaşi gen de creaţie pentru care au fost premiaţi. Precizăm că lucrările semnate cu pseudonim sau semnate cu date eronate, vor fi excluse din concurs.Plicurile se vor desface după jurizare.Lucrările premiate vor fi publicate în revista „Amurg sentimental” şi antologia concursului. Câştigătorului MARELUI PREMIU i se va publica un volum pe cheltuiala organizatorilor.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii