Ticker

6/recent/ticker-posts

Fascinantele aventuri ale micuțului Chițka de Larisa Toader. Editura Aramis

 


Sezonul de iarnă a adus o nouă surpriză de la Editura Aramis: cartea „Fascinantele aventuri ale micuțului Chițka” scrisă de Larisa Toader, cu ilustrații de Ștefan Filotti, publicată în colecția „Povești cu suflet”. Adresându-se copiilor cu vârsta între 6 și 8 ani, cartea descrie întâmplările prin care trece Chițka, un micuț hamster alb, de la evadarea din captivitate și până la găsirea unei noi familii.
Lumea în care se petrec aventurile lui Chitka este descrisă prin ochii hamsterului: oamenii sunt niște „uriași cu două picioare”, pisica  – o „bestie păroasă și vărgată”, vulpea nu are parte nici ea de o descriere măgulitoare – „o fiară roșcată”, iar robotul de curățenie – „o bestie albă și dolofană”. Întâmplările sunt descrise într-o notă veselă, dar care pune totuși accent pe subiecte serioase: familie, curaj, prietenie, iubire neîmpărtășită, dificultăți de integrare într-un grup diferit, dar și alte probleme ale zilelor noastre cu care se confruntă copiii și părinții lor.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii și din toate librăriile online și offline cu care există contracte de distribuție.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii