Ticker

6/recent/ticker-posts

Pianistul Steve Barakatt va concerta la București

 


Pianistul de renume internațional, canadianul Steve Barakatt, va prezenta la București, în 11 februarie 2023, turneul mondial Néoréalité. În luna iubirii, în premieră pentru publicul larg din România, Barakatt va susține un concert unic la Ateneul Român susținut la Alhpa Bank Romania.

Evenimentul din București face parte din turneul internațional Néoréalité și este o producție Rainbow Bridge Story Ltd. din Hong Kong, realizată în parteneriat cu Societatea Muzicală din România, Ambasada Canadei în România și susținută de Alpha Bank România. Concertul din Capitală are loc înainte de concertul extraordinar pe care artistul canadian îl va susține la Carnegie Hall, în New York (SUA), în 18 martie a.c. 

În cadrul evenimentului susținut la Ateneul Roman, în preajma Zilei Sfântului Valentin și a Dragobetelui, Steve Barakatt va oferi o călătorie muzicală magnifică prin cele mai apreciate compoziții ale sale. 

“Sunt foarte fericit să ofer acest cadou muzical publicului din București, îndeosebi în acestă lună dedicată dragostei – sărbătorită la nivel internațional, dar și local. Compozițiile mele sunt calde, autentice și sunt inspirate din influențele mele eclectice. Sper să inspir visare și speranță celor prezenți în sala de concert. Avem nevoie să găsim, zilnic, cât mai multe motive să zâmbim și să ne reinventăm, indiferent de provocările acestor vremuri”, declară Steve Barakatt.

Canadianul va susține un concert solo de pian de clasă mondială, cu mai multe compoziții de pe cel mai recent album al său, un best-of din lansările anterioare, dar și unele dintre cele mai cunoscute imnuri pe care le-a compus. Imnul UNICEF, care a fost lansat în premieră de la Stația Spațială Internațională în 2009, va fi unul dintre momentele simbolice și emoționante ale acestui eveniment, deoarece va fi interpretat în direct de către compozitorul său.

“Suntem onorați să fim susținători ai acestui eveniment extraordinar, dedicat în premieră publicului din România. Susținem evoluția prin cultură și alegem să sprijinim artiștii talentați care transmit emoții și mesaje cu impact prin tot ceea ce fac”, precizează Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank România.

Cei care doresc să-l asculte live pe artist, în premieră, pe scena Ateneului Român din București, pot achiziționa bilete în format electronic, exclusiv de pe www.iabilet.ro.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii