Ticker

6/recent/ticker-posts

Până pe 7 martie 2023 se fac înscrieri la Concursul naţional de muzică uşoară pentru copii ARMONIILE DUNĂRII Brăila

 


Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila, organizează LIVE (cu prezenţă fizică), pe 17 martie 2023, în Sala de spectacole a Casei Tineretului din Brăila, cea de-a XIII-a ediţie a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii „ARMONIILE DUNĂRII”. 

Pot participa toţi copiii pasionaţi de muzica uşoară, concursul fiind structurat pe patru categorii de vârstă, respectiv 7-9 ani, 10 12 ani, 13-15 ani şi 16-18 ani (neîmpliniţi în ziua concursului). 

Înscrierile se fac până pe 7 martie 2023 pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, informaţii suplimentare regăsindu se în regulamentul publicat pe www.vespasianlungu.ro, secţiunea Concursuri artistice. Pentru a întări relaţiile de colaborare inter-ţări pot participa şi concurenţi din Republica Moldova.

Juriul este compus din personalităţi ale muzicii uşoare româneşti şi din profesori de specialitate.

La ediţia anterioară, organizată în anul 2022, au fost selectaţi pentru faza finală 57 de concurenţi proveniţi din: Bacău, Bârlad, Brăila, Buzău, Craiova, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Piteşti, Roşiori de Vede, Slobozia, Târgovişte, Tecuci şi Tulcea. Toţi participanţii au primit diplome şi pachete cu dulciuri, iar cei mai buni 30 dintre aceştia au fost recompensaţi şi cu premii în bani. Marele Premiu şi Trofeul au fost câştigate de Ghiduruş Andrada-Maria, în vârstă de 16 ani, din Slobozia.

Detalii se pot obţine la telefon 0239/612104 sau pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii