Ticker

6/recent/ticker-posts

Scriitoarea Cristina Stănescu la Serile Acasă ale României în Italia

 


Joi, 9 februarie 2023, de la ora 18, reprezentanţa diplomatică a României în Peninsulă, în parteneriat cu Accademia di Romania in Roma şi editura SEM din Milano, propune publicului o nouă ediţie a proiectului "Serile Acasă ale Ambasadei", ediţie ce o va avea ca invitată pe scriitoarea de origine română Cristina Stănescu. 

Cu această ocazie scriitoarea, alături de jurnalista Miruna Căjvăneanu, va prezenta publicului ultimul său roman Linia vieţii publicat de editura SEM - Societa  Editrice Milanese din Milano, în luna mai a anului trecut.

Participarea la noua ediţie a proiectului "Serile Acasă ale Ambasadei" este liberă în limita locurilor disponibile şi se face cu confirmarea prezenţei la adresa de e-mail: roma.events@mae.ro.

Proiectul "Serile Acasă ale Ambasadei" reprezintă un format de evenimente dedicat comunităţii de români din Italia şi prietenilor României, care urmăreşte, pe de-o parte, să aducă mai aproape de cetăţeni personalităţi române consacrate, şi pe de altă parte să constituie o platformă de promovare a scriitorilor şi artiştilor români din Italia.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii