Ticker

6/recent/ticker-posts

Cerc feminin de lectură şi discuţii la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava

 


Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera din Suceava adresează o invitaţie tuturor femeilor ca alături de psiholog Emanuela Tucaliuc să descopere împreună poveşti la feminin din cărţile autoarei Clarissei Pinkola Estes.

"Poveştile care educă, modelează şi vindecă oferă un confort vital psihicului, care nu poate fi obţinut prin nici o altă metodă. Ele demonstrează că oamenii dispun de trucuri specific şi neobişnuite care îi ajută să depăşească obstacolele din viaţă. Le oferă în acelaşi timp sprijinul de care au nevoie pentru a duce o viaţă liberă şi plină de sens, de care merită să-şi aducă aminte." afirmă: Dr. Clarissa Pinkola Estes

În cadrul întâlnirilor săptămânale, ce vor avea loc în fiecare zi de marţi, orele 16.30 - 18.00, moderate de psiholog Emanuela Tucaliuc, pasionatele de lectură, şi nu numai, vor avea posibilitatea să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut ascultând, citind şi povestind din cărţile "Femei care aleargă cu lupii" şi "Poveşti vindecătoare" ale autoarei Clarissa Pinkola Estes.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii