Ticker

6/recent/ticker-posts

Craiova | Multiplă lansare de carte. Aurel Cărăşel, Sorin Nină și Constantin Pavel

 


Biblioteca Judeţeană Alexandru şi Aristia Aman organizează sâmbătă, 4 martie 2023, în sala Acad. Dinu C. Giurescu, începând cu ora 13, lansarea volumelor: Praf de stele, Sinucidere gravitaţională, autor Aurel Cărăşel, Zeul de praf, autor Sorin Nină, Arta de a trăi, autor Constantin Pavel.

Aurel Cărăşel a absolvit Facultatea de Filologie din Craiova în 1984 şi Facultatea de Jurnalistică şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti în 1994. În ştiinţifico-fantastic s-a implicat din anul 1980.

Aurel Cărăşel a condus cenaclurile "Henri Coandă"şi Asociaţia Creatorilor de SF ambele din Craiova şi "Atlantis-Club"din Cernavodă. În vara anului 1989, împreună cu Alexandru Mironov şi Sorin Repanovici, fondează tabăra de vară Atlantykron. A scris peste 50 de volume de literatură şi critică literară.

Marius Ghergu este absolvent al Facultăţii de Arte Plastice a Institutului Pedagogic Bucureşti. Autorul a fondat, împreună cu Alexandru Mironov şi Ion Ilie Iosif, Cenaclul S.F. "Henri Coandă" din Craiova şi a fost prezent cu desene în numeroase publicaţii. A deschis expoziţii personale şi a participat la 14 expoziţii colective de grafică S.F. cu prilejul RomCon-urilor, în cadrul cărora i s-a acordat premiul al II-lea, în 1970, iar în 1989, premiul al III-lea şi premiul pentru întreaga activitate.

Sorin Nină este regizor de teatru şi film. A scris mai multe cărţi de beletristică şi teatru science-fiction, cum ar fi "Trenul de noapte", "Hoţul de stele", "Clovnul", "Curând ne vom vedea în stele". "Zeul de praf" este a doua carte a trilogiei "Arhanghelii Haosului", continuare a volumului "Drum mortal spre Tijuana".

Constantin Pavel este autor de literatură science fiction, editor şi speaker inspiraţional. Antreprenor. Dedicat scopului de a ajuta oamenii Să Fie ! - Cum se prezintă el însuşi pe Facebook. Este directorul Editurii Pavcon Bucureşti, editură la care şi-a publicat nu doar scrierile literare, ci şi mai multe cărţi dedicate evoluţiei personale, aşa cum este şi "Arta de a trăi" care va fi lansată la Craiova.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii