Ticker

6/recent/ticker-posts

Juliya Belyanevich și Ciprian Oloi sunt doar câteva nume din recitalul instrumental al Filarmonicii Lyra-George Cavadia

 


O veți cunoaște pe violonista ucraineană Juliya Belyanevich cu al său preferat, Johannes Brahms, dar și cu minunata temă din "Lista lui Schindler" de John Williams, acompaniată de cel mai nou membru al echipei Filarmonicii, pianistul Ciprian Oloi, care își va demonstra și măiestria solistică evocându-l pe Serghei Rahmaninov.

În pleiada tinerilor interpreți se înscriu chitarista Anna Teodora Mardale, clarinetistul Atif Albu și nu în ultimul rând, soprana Anda Ștefania Baciu, deja familiarizată cu scenele Filarmonicii. Prezentarea recitalului va fi asigurată de secretarul muzical al Filarmonicii, prof. Alexandra Gurgu.

Vă așteptăm, joi, 7 septembrie 2023, ora 18.30 la sediul Filarmonicii Lyra-George Cavadia, la recitalul instrumental organizat cu sprijinul Consiliul Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, în parteneriat cu Liceul de Arte"Hariclea Darclee, Braila.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.  https://www.blt.ro/recital-instrumental.html 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii