Ticker

6/recent/ticker-posts

Alexandru Tomescu revine la Brăila pe scena Filarmonicii Lyra - George Cavadia

 


Această seară răscolitoare dar și plină de confortul armoniei va fi marcată în agendele dumneavoastră pentru 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18.30. Punctul de întâlnire cu virtuozitatea va fi Casa Tineretului Brăila. O inefabilă dimensiune își va găsi formă, culoare, trăire, prin magnifica interpretare a Concertului pentru vioară și orchestră în Re Major, Op. 35 de Piotr Ilici Ceaikovski, plămădită din subtilitatea, din palparea spirituală a microcosmosului interior a violonistului Alexandru Tomescu, într-o complementaritate cu Orchestra de cameră "George Cavadia", al cărei cartograf de emoții și afecte va fi dirijorul Aurel Balae.

Repertoriul deja amintit va fi completat de pagini din creația românească ce surprind esența identității și a suflului autohton, pentru a marca apropierea de evenimentul ce trebuie celebrat cu gândul și inima laolaltă, Ziua Națională a României. Veți descoperi partitura Uverturii "Moldova" de Eduard Caudella și pe cea a Rapsodiei române nr. 2, Op. 11 de George Enescu, o premieră pentru scenele brăilene. 

Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii