Ticker

6/recent/ticker-posts

ARCUB. Evenimente de Ziua Culturii Naţionale 2024

 


ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti celebrează Ziua Culturii Naţionale printr-un concert extraordinar inspirat din folclorul românesc, susţinut de Corina Sîrghi, ce va avea loc luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 19.00, la Sala Mare, ARCUB. 

De asemenea, în programul dedicat Zilei Culturii Naţionale de la ARCUB - Hanul Gabroveni se înscrie şi expoziţia "Universul lui Salvador DALÍ" care beneficiază de un program prelungit şi va fi deschisă pentru vizitatori până la miezul nopţii.

Peste 10.000 de iubitori de artă au vizitat expoziţia în primele săptămâni de la deschiderea acesteia.

Biletele pentru concertul Corina Sîrghi au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe Arcub.ro, Entertix.ro şi de la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani nr. 84-90).

Preţul unui bilet este de 35 lei. De asemenea, biletele pentru expoziţia "Universul lui Salvador Dali" de la ARCUB pot fi achiziţionate, la preţuri variabile în funcţie de categorie, de pe arcub.ro, universuldali.ro, Entertix.ro şi de la casa de bilete ARCUB (Strada Gabroveni nr. 50-53). Accesul în spaţiul expoziţional se face din Str. Gabroveni nr. 50-53.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii