Ticker

6/recent/ticker-posts

Întâlnirea cu Maurizio Serra autorul volumului Misterul Mussolini. Omul. Provocările. Eșecul

 

Editura Trei, în colaborare cu Ambasada Italiei la București și Academia Română, vă invită la un eveniment deosebit: întâlnirea cu Maurizio Serra, autorul volumului "Misterul Mussolini. Omul. Provocările. Eșecul". Această întâlnire va avea loc marți, 6 februarie 2024, începând cu ora 18:30, în amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu al Bibliotecii Academiei Române, situată în Calea Victoriei 125, București.

Evenimentul, moderat de Ion M. Ioniță, redactor șef al revistei Historia, va beneficia de prezența unor personalități remarcabile, printre care Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei la București, academicianul Mircea Dumitru, vicepreședinte al Academiei Române, prof. dr. Mioara Anton de la Institutul de Istorie Nicolae Iorga București, prof. univ. dr. Florin Muller de la Universitatea București, prof. Mihail Dobre de la Universitatea București, prof. Mihai Dodu de la Colegiul Național Cantemir Vodă și Livia Szász, coordonatoarea colecției de Istorie la Editura Trei.

Maurizio Serra, scriitor și diplomat de prestigiu, fost ambasador al Italiei la UNESCO și membru al Academiei Franceze din 2020, este autorul unor biografii și lucrări notabile dedicate unor personalități istorice și culturale.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii