Ticker

6/recent/ticker-posts

Shakespeare School Essay Competition 2024. Concurs național de creație în limba engleză 11-19 ani

 


Asociația Shakespeare School pentru Educație lansează o provocare captivantă prin desfășurarea celei de-a 16-a ediții a Concursului Național de Eseuri în Limba Engleză, adresat elevilor de gimnaziu și liceu din întreaga țară. Această competiție, care s-a bucurat de un interes crescând, atingând în 2023 un record de peste 9.890 de eseuri din toate județele țării, este consacrată susținerii creativității și originalității tinerilor în domeniul limbii engleze.

Tema ediției a 16-a este "The Magic of Imagination" (Magia Imaginației), o provocare adresată copiilor și adolescenților de a compune eseuri în limba engleză, de 200 de cuvinte (categorie 11-14 ani) sau 250 de cuvinte (categorie 15-19 ani), descriind rolul imaginației în viețile lor, pornind de la o fotografie dată.

Cei pasionați de limbă engleză, cu vârste între 11 și 19 ani, sunt invitați să își demonstreze priceperea în cadrul competiției, înscriindu-și gratuit eseul online pe site-ul competiției. Termenul limită pentru înscrieri este 31 martie 2024.

Participanții au șansa de a câștiga premii atractive, printre care se numără două tabere de limbă engleză în Marea Britanie, cursuri la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examenele Cambridge, cărți, rechizite și multe alte surprize. Toți participanții primesc o Diplomă de Participare, adăugând astfel o realizare la portofoliul lor educațional.

Juriul, format din profesorii Shakespeare School, va alege cele mai bune 30 de eseuri în urma unor interviuri online, iar câștigătorii vor fi anunțați la data de 19 iunie 2024.

Proiectul, pe lângă încurajarea creativității și inovației, acordă și distincții speciale pentru implicarea profesorilor și participarea activă a județelor la concurs. Anunțarea câștigătorilor și premierea profesorilor cu cele mai semnificative contribuții va avea loc în aceeași zi, oferind un moment de sărbătoare pentru toți cei implicați. Această inițiativă ambițioasă urmărește să stimuleze gândirea creativă, să promoveze originalitatea și să inspire tinerii să-și dezvolte abilitățile în limba engleză.

Relații suplimentare pe 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii