Ticker

6/recent/ticker-posts

Filarmonica Lyra George-Cavadia promovează tineri remarcabili ai Liceului de Arte Hariclea Darclee Brăila

 


Filarmonica Lyra George-Cavadia Brăila își continuă misiunea dedicată descoperirii și promovării tinerelor talente din oraș.

Pe data de 20 martie 2024, începând cu ora 18:00, la sediul Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, trei tineri remarcabili, elevi ai Liceului de Arte „Hariclea Darclee” Brăila, vor încânta publicul printr-un recital impresionant.

Damian Dragoș la pian, Solomon Silviu Georgian la clarinet și Anghel Mihai Marian la chitară, sunt nume ce reprezintă viitorul muzical al Brăilei și nu numai. Îndrumați de profesorii lor și susținuți de Filarmonică, acești tineri artiști vor demonstra talentul și pasiunea lor pentru artă într-un concert de excepție.

Colaborarea dintre Filarmonica brăileană și Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila transcend limitele muzicale, formând o miniorchestră de cameră și promovând educația muzicală prin parteneriate cu alte instituții similare din Galați și Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul culminant, programat pentru data de 30 mai la Casa Tineretului Brăila, va fi un concert simfonic educativ, oferind publicului un moment deosebit, marcat de pasiunea și talentul tinerilor muzicieni.

Moderator al evenimentului din această săptămână va fi doamna profesor Gianina Ghionea, iar prezentarea va fi susținută de prof. dr. Luminița Vasile.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Publicul este îndemnat să participe și să descopere talentele viitoare ale muzicii clasice din Brăila.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii