Ticker

6/recent/ticker-posts

ÎNSCRIERI DESCHISE LA CONCURSUL NAŢIONAL DE PIAN „VIRTUOZII” - BRĂILA

 


Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila invită tinerii pasionaţi de muzică să se înscrie la cea de-a XV-a ediţie a Concursului Naţional de Pian „VIRTUOZII”. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Brăila şi Primăria Municipiului Brăila, va avea loc în perioada 19-20 aprilie 2024, oferind o platformă de excelenţă pentru tinerele talente muzicale.

Concursul se desfăşoară la sediul Şcolii de Arte şi este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani, pasionaţi de pian şi dornici să îşi pună în valoare talentul. Competiţia este structurată pe două secţiuni - interpretare solo pianistic şi interpretare duo pianistic (patru mâini) - şi se bucură de participarea unui juriu prestigios, format din profesionişti de marcă din domeniul muzical.

Participanţii vor fi evaluaţi în funcţie de performanţa lor artistică, iar cei mai talentaţi vor fi recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii în cadrul unei ceremonii de premiere pline de emoţie.

Înscrierile sunt deschise până la data de 14 aprilie 2024, iar formularul de înscriere poate fi accesat pe site-ul oficial al şcolii, www.vespasianlungu.ro.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii