Ticker

6/recent/ticker-posts

Un concert al speranțelor tinere: Filarmonica „Lyra George-Cavadia” celebrează Ziua Copilului

 


În decorul primăvăratic al Brăilei, acolo unde gândurile par să se strecoare lin între malurile Dunării, Filarmonica „Lyra George-Cavadia” pregătește un eveniment care transcende banalul cotidian. Pe 29 mai 2024, la ora 18.30, la Casa Tineretului, se va desfășura un concert simfonic educativ, dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Acești tineri muzicieni, în care talentul pare să fi fost sădit cu o mână divină, își vor dezvălui harul, atât ca soliști, cât și ca membri ai Miniorchestrei de cameră a Filarmonicii. Profesorul Paul Munteanu, o figură emblematică pentru pasiunea sa de a aduce în lumină valorile naționale, ne propune de această dată o lucrare ce strălucește prin diversitate și profunzime.

Eforturile comune ale Consiliului Județean Brăila, Primăriei Municipiului Brăila, Liceului de Arte „Hariclea Darclee” Brăila, Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” Galați și Liceului de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea au dat naștere unui concert ce promite să fie un adevărat festin al simțurilor.

Sub atenta îndrumare a dirijorului Marian Cristi Stroe, ale cărui rădăcini brăilene se împletesc cu cele vâlcene, orchestra și soliștii – prof. Ioana Luminița Vasile, Anda Ștefania Baciu, Ștefan Holiartoc (Galați) și Alexandru Zamira – vor transpune audiența într-o altă dimensiune, unde muzica devine un limbaj universal al emoțiilor.

Publicul va avea prilejul rar de a se întâlni cu acești tineri, care, prin talentul lor, promit să survoleze marile scene ale lumii. Intrarea este liberă, invitând pe toți cei dornici să fie martorii unui spectacol în care fiecare notă muzicală este un strigăt al sufletului tânăr, un testament al promisiunii și al speranței.

Contact:
Filarmonica „Lyra George-Cavadia” Brăila
Tel: 0239-123-456
Email: contact@filarmonicabraila.ro


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii