Ticker

6/recent/ticker-posts

Eforie Colorat 2024

 


Eforie Colorat, susținut de Kaufland România, organizează peste 200 de evenimente pe durata verii (1 iulie - 1 septembrie) la Grădina Cinemascop din Eforie Sud. Artiștii Meri The Zu și Reinier Landwehr vor crea o lucrare murală monumentală la grădina de vară. Festivalul Cinemascop, desfășurat între 1 și 11 august, va promova zilnic cultura unui stat european.

Evenimentul începe cu un warm-up pe 29 iunie la Acuarela Bistro din București, incluzând ateliere pentru copii, cursuri de scriere creativă organizate de Greenpeace România, proiecții de scurtmetraje și degustări de vin.

Sorin Lupașcu, DJ iconic, va deschide noul sezon la Hub-ul Internațional de Artă Contemporană din Eforie Sud, cu un Retro Party ce va include hituri din anii '80. Programul cuprinde diverse activități culturale, accesul fiind gratuit. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului și pe paginile de social media.

Eforie Colorat, ajuns la a patra ediție, combină arta contemporană cu conștientizarea ecologică, oferind expoziții de artă, proiecții de filme, ateliere creative și performanțe artistice. Evenimentul promovează implicarea comunitară și practicile sustenabile.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii