Târg de Carte la Brăila. 21-24 octombrie 2015

Aflat la prima ediție, Târgul de Carte este cel mai important eveniment literar desfășurat la Brăila în ultimii ani. Evenimentul are loc în perioada 21-24 octombrie 2015 la Casa Tineretului Brăila ( Calea Călărașilor nr. 54) și se se desfășoară în cadrul programului „Brăila, capitala europeană a culturii în 2021”.

Programul include multiple lansări de carte, dezbateri, conferințe, lecturi publice, expoziții și întâlniri la care vor participa editori, scriitori, artiști, critici, jurnaliști și alte personalități culturale.

La Târgul de Carte vor fi prezente edituri de prestigiu ce vor oferi o perspectivă asupra evoluțiilor literare și editoriale actuale din România. Brăilenii sunt așteptați în număr cât mai mare la acest eveniment care sperăm ca va deveni tradiție pentru urbea noastră.

Programul complet pe :
http://www.bjbraila.ro/bjpi3/wp-content/uploads/2015/10/Programul-T%C3%A2rgului-de-Carte-la-Br%C4%83ila.pdf

Vor fi prezenţi la Brăila - acad Al.Zub, acad Eugen Simion, acad Mircea Martin, Dan Mircea Cipariu, Radu Aldulescu, acad Mircea Dumitrescu, Gabriela Adamesteanu, Lucian Chisu, Paul Cernat, Dan Lungu si altii.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.