Ticker

6/recent/ticker-posts

Concursul internațional de muzică ușoară George Grigoriu, Brăila 2016


In perioada 20-22 mai 2016, la Casa Tineretului din Brăila, se desfășoară ediția a XII-a a Concursului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu. Concursul este organizat de Consiliul Județean Brăila, Centrul de Creație, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și Societatea Română de Radiodifuziune.

Confom regulamentului de organizare și desfășurare a concursului, scopul festivalului concurs este promovarea muzicii ușoare autentice, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative. Festivalul se desfășoară pe două secțiuni: concurs și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului.


Se pot înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 16-30 de ani împliniți până la data preselecției, 26 martie 2016. Concursul este dotat cu următoarele premii:
Trofeul George Grigoriu – 5.000 euro
Premiul I – 2.500 euro
Premiul II – 2.000 euro
Premiul III – 1.500 euro
3 menţiuni a câte 500 euro

Conform regulamentului preselecția se va efectua în baza Dosarului de înscriere transmis prin e-mail la adresa Instituției (festival.grigoriu@centruldecreatiebraila.ro), până pe data de 24 martie 2016, sau prin depunerea directă a Dosarului de înscriere, la locul efectuarii Preselecției, în data de 26 martie 2016, începând cu ora 10, la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune, Bucureşti, în faţa juriului

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii