Ticker

6/recent/ticker-posts

Concurs de poezie 2017 Anul Ovidiu

Poetul latin Publius Ovidius Naso implinirea a 2060 de ani de la nastere si a 2000 de ani de la moarte. Concursul de poezie lansat se va desfasura pe parcursul intregului an 2017 si se va finaliza cu o antologie care va cuprinde toti autorii participanti la acest proiect.

Pot participa scriitori romani indiferent de varsta sau apartenenta la asociatiile si uniunile de scriitori, cu poezii de gen liber ales, vers alb, prozo-poeme, poezii in forma fixa, poezii in gen nipon,poezii umoristice, epigrame, pamflete.

Castigatorii, desemnati pe genuri literare, vor fi stabiliti de un juriu alcatuit din personalitati ale lumii literare. Premiile vor fi in bani, carti, opere de arta.

Textele se vor trimite prin mail la adesele: adalachifor@yahoo.com sau viorelsavin62@yahoo.ca, Viorel Savin, sat Luncani, Calea Moinesti nr. 139, Com Margineni, jud. Bacau, cod 607317, cu mentiunea CONCURS DE POEZIE: 2017 ANUL OVIDIU, semnate cu numele real al participantului, un scurt CV si o fotografie.

Redactarea va fi in font Normal, 12 ai nu va depasi 3 coli A4. (Primirea textelor va fi confirmata.)
Textele participante la concurs se vor trimite pana la date de 30 iunie 2017 si nu vor putea fi publicate inainte de desemnarea castigatorilor. Desemnarea premiantilor: 25 decembrie 2017.

Textele premiate vor fi publicate in antologia 2017 ANUL OVIDIU: pana in data de 30 aprilie 2018.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii