Ticker

6/recent/ticker-posts

Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ediția a XlX-a, 2018

Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ediția a XlX-a, 2018, va avea loc sămbătă, 24 februarie, 2018, ora 12.00, în Galeria de Artă Brăila.

A XIX-a ediție a Salonului Național de Plastică Mică – Brăila, închinată împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a municipiului Brăila, va avea loc pe simezele Galeriei de Artă Brăila, în perioada 24 februarie – 21 martie 2018. Componența Salonului, cuprinzând 251 de participanți, este formată atât din cadre universitare din București, Timișoara, Iași, Oradea, Galați, Constanța, cât și din proaspeți absolvenți de studii superioare de artă din întreaga tară, pentru că Salonul rămâne în continuare fidel conceptului său inițial: urmărirea evoluției în timp, atât a artei contemporane – în diverse stadii, cât și a multora dintre artiștii participanți la mai multe ediții. Organizatorul evenimentului și curatorul expozitiei este scenograful Gh Mosorescu, preşedinte al Uap Romania Filiala Braila.

Și-au anunțat partciparea la vernisaj reprezentanți ai conducerii Uniunii Artiștilor Plastici din România, artiști din București și din orașele apropiate.
Va fi o întâlnire... pe cinste!

Vă invităm să fiți părtași ai evenimentului!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii